top of page

Нейната сватбена реч

Ние сме родени да живеем и обичаме! Обвързвайки се един с друг, ние потвърждаваме, че сме намерили любовта, с която ще живеем!


Fairy Wedding Dress

Според гръцката митология хората първоначално са създадени с четири ръце, четири крака и глава с две лица. Страхувайки се от силата им, Зевс ги разделил на две отделни части, осъждайки ги да прекарат живота си в търсене на другите си половинки.


Днес е нейният първи рожден ден, който празнуваме заедно. Честит рожден ден Чу! Любовта ни е постоянно подложена на изпитание и след всяко ставаме по-силни. Споделих толкова много истории, но днес ще направя нещо различно и ще споделя нейната:


Скъпи Николай, Толкова дълго чаках този момент. Спомням си, че бях малко момиченце, мечтаещо за това какъв би бил животът с моята сродна душа някой ден? Моята любов и отдаденост към теб започнаха като приятелство. Тогава се сближихме, ти бързо стана човек, с когото обичам да прекарвам времето си! Нашата връзка се оказа огромно препятствие, т.е. дълги разстояния. Това, което не беше планирано, беше колко дълго ще продължим да сме далеч, но също така не беше планирано колко много израстнах, докато бяхме на хиляди километри един от друг. Не ми отне много време да разбера, че ако можем да преминем през тази глава, можем да направим всичко. Откакто ти влезе в живота ми, знаех, че съм намерила този, с когото ще прекарам моите начала и краища. Благодарих на Вселената, че ме направи най-щастливото момиче! Постоянно се изумявам от това колко си невероятен! Днес стоя тук и вземам най-лесното решение в живота си, да стана твоя жена! С теб се чувствам в безопасност, сигурна и силна, което ме кара да искам да прекарам остатъка от живота си с теб! Обещавам да бъда твоята любяща съпруга, докато смъртта ни раздели! Ще те защитавам и обещавам, че ако паднеш, ще бъда там, за да водя битките за теб. Обещавам да те обичам безусловно! Обещавам да бъда там, за да те насърчавам и мотивирам да постигнеш страхотни неща в живота, на които си способен! Обещавам да бъда винаги лоялна! Обещавам да те вдъхновявам и да ти помагам да израстнеш като човек, за да станем по-силни заедно! Ти си цялият ми свят и ще те избера хиляди пъти, без колебание, без съмнение, ще продължа да те избирам! Обичам те!


bottom of page