top of page

Какво искат жените?



Дори да я попитате, надали ще получите ясен отговор. Тя очаква от Вас да прочетете мислите и, така че понякога, когато Ви е ядосана, това е просто защото не сте я разбрали. Имах късмета да получа отговора на тази добре пазена тайна. Независимо какво казват на първо място те искат да се чувстват като дами, а дамите трябва да бъдат уважавани. Те очакват от Вас три неща, които аз ще разясня по-надолу:


Финансова подкрепа


Ако й отделите 30% от приходите си, това ще Ви спечели малко уважение. Имах съмнение в тази теория, но ако погледнем назад във времето, всъщност така сме започнали от самото начало. Излизайки на лов и връщайки се с това, с което можем да намерим или хванем. Звучи ли Ви познато? За бога, да! Парите са днешният еквивалент. Изненадващо е как започва да им се отразява и как това рефлектира обратно къв Вас!


Емоционални нужди


Като социални животни, всъщност и двамата се нуждаем от тях. Емоционалната връзка извисява взаимоотношенията Ви на нови висоти. Споделяйки нашите мисли, страхове и щастие един с друг, прави изключително стабилна връзката, така че не го подценявайте! В случай, че не и отделяте достатъчно внимание, тя ще се започне го търси при някой друг.


Интимни взаимоотношения


Освен ако не сте в отворена връзка, не изневерявайте. Не бързайте! Ако не сте сигурни какво харесва под чаршафите, просто я попитайте. Това, което гледате във филмите, се нуждае от подготовка и ако нямате опит, може да и навреди. Изградете взаимно доверие и за Вас ще се отворят неограничени хоризонти. Всеки път ще надрграждате Вашите интимни взаимоотношения, дори и след много години!



bottom of page