top of page

Най-добрата сватба

Поздравления за годежа Ви, но времето дойде и сега трябва да планирате сватбата си!



The ultimate wedding

За тези от Вас, които са попаднали в същия капан на глобалната пандемия, може би вече знаете как ограниченията могат да развалят плановете ви. Бяхме в този цикъл повече от година и този период може да бъде много труден, особено за двойки, които живеят в две различни държави. След много неуспехи стигнахме до извода, че трябва да разделим сватбата си на две части и да направим формалностите в друга държава.


Гражданска церемония


От днешна гледна точка, ако трябва да го направя отново, пак бих избрал да отделя церемонията. Тъй като вярвам в нумерологията и донякъде търсех тази фантастична дата, открих голяма полза в това. Това ни даде възможност да изберем мечтаното място и ето как се озовахме на самотен плаж на Сейшелските острови. Ако търсите сватбена агенция там, мога горещо да Ви препоръчам http://www.wedding-in-seychelles.com/


„Отчаяните времена изискват отчаяни мерки!“

План Б – тъй като правителството на Сейшелите разрешава само ваксинирани хора да влизат от Индия и по това време тя не беше, имахме нужда от заобиколно решение! След като се „карантинирахме“ в Москва, Русия и прекарахме 2 невероятни седмици, и беше позволено да лети до Мае. За тези от Вас, за които тази опция не е приложима, можете просто да се свържете и да сключите брак във всяко посолство на страната Ви. Звучи откачено, но не можем да променим времето, в което живеем, така че по-добре се адаптирайте към него!


Църковен брак


След като приключихме с всички формалности, успяхме да си поемем дъх, преди да се гмурнем отново, но този път с една голяма разлика. В сравнение с това, което преживяхме, сега всичко изглежда като детска игра. Скоро ще дойде време да се обвържем един с друг пред Бог, който е голяма част от живота ни. Не на последно място е моментът, който нашите семейства и приятели чакат, е да празнуваме заедно нашия съюз!



bottom of page