top of page

Топ 5 Житейски Приоритета

Това са приоритетите, които ме водят в живота!



Психично и физическо здраве


Уважавайте първо себе си! Грижата за себе си не е егоистична и ще изразя логиката си в следващите изречения. Да бъда психически и физически здрав помага в отношенията с моята съпруга, деца (бъдещи), семейство, колеги и приятели. Можете ли да си го представите сега? Имах опит както с психически, така и с физически проблеми и това може сериозно да ви разбие! Никой не ви дължи нищо, така че намерете време да се усъвършенствате. Промяната идва отвътре!


Стабилна връзка


Изборът на подходящ партньор може да ви накара да летите и обратно токсичните отношения могат да ви потиснат. Познавам и двете чувства, така че ако не можете да откриете правилния човек, обърнете се към себе си и той ще намери вас!

По-добре сам, отколкото в лоша компания.

Пълноценно време със семейството


Обичам да прекарвам време с любимите ми хора, тези които също ме обичат безусловно, те са готови да дадат част от себе си за мен! Те дават всичко от себе си, за да ви съветват, и да ви споделят от опита и знанията си, така че това заслужава известно уважение!


Кариера


Парите идват и си отиват и аз знам това най-добре! Работих за финансови институции 2 години и сега съм партньор с тях през последните 5 години. Имам възможност да работя с много успешни хора и научих много от тях, което ми помага да постигна целите и идеите си сега в работата ми като финансов консултант за град София.


Общуване с приятели


Общуването с приятели и забавлението е едно от най-хубавите неща в света. Добрият смях винаги ми носи радост! Много благодаря на тези, които са с мен през последните години. Вие сте най-добрите!



bottom of page