top of page

Топ 5 Пътни Аксесоара

Необходимите основни неща за Вашето първокласно изживяване, за да пристигнете свежи като манекен!


Top 5 travel accessories

Ръчен багаж


С моя личен рекорд от последователни пътувания в страната и чужбина, за малко повече от 3 години, осъзнах важността на ръчния багаж. Имах възможността да тествам много куфари и чанти, като сведох избора си между Samsonite Lite-Cube DLX Carry-On и 'The Backpack' от Douchebags, в зависимост от целта на моето пътуване.


Зарядни


Където и да съм, винаги нося универсален адаптер за пътуване и досега най-доброто, което съм тествал е - Qualcomm 3.0 Quick Charger. Мога да го използвам в над 150 страни, което покрива почти всичките ми нужди. Другото важно нещо, без което не тръгвам, е 10 000 mAh преносима батерия и моят избор тук е тази, която намерих в IKEA - Solbana.


Кредитна карта


Според някои тя губи репутацията си през последните години, но аз все още я намирам за престижна - златна кредитна карта. Зад цвета и има много предимства, от които можете да се възползвате в движение - луксозни туристически услуги, застраховки за пътуване, достъп до салони и др. В днешно време е малко вероятно да резервирате хотел или да купите билети без карта.


Сет за течности


Пробвал съм много комплекти за течности и най-добрите досега са тези, които намерих в IKEA - Forfina, добре са пригодени са за летене. За да ги използвам по възможно най-добрия начин, купих няколко комплекта и ги комбинирах, за да отговарят на нужди ми. Тествал съм ги до краен предел и оцелях с тях повече от 3 седмици в чужбина. Имам и допълнителен несесер с няколко други неща от първа необходимост.


Комплект за път


Не на последно място - възглавница за път, маска за очи и шал Shemagh или най-обикновено одеяло са най-ценените неща за моя комфорт. Ако някога сте прекарали една вечер на летището или сте имали дълъг полет, тогава знаете за какво говоря. Освен това Ви е позволено да се чекирате с тези няколко аксесоара отделно от ръчения Ви багаж.



bottom of page