top of page

Моите Топ 5 Аксесоари


Top 5 accessories

Шапка


В миналото те са били индикатор за социален статус и откакто шапките са станали популярни в началото на 20-ти век до днес те са един от най-добрите аксесоари. Наричам а "шапка на невидимка", тъй като може да Ви скрие навсякъде. Първоначално изобретена през 14-ти век, филцовата шапка ми е любима и мисля, че може да бъде добре адаптирана към всеки стил.


Шал


Както шапките, така и шаловете произхождат от Древен Египет, смятам ги както като моден аксесоар, така и като практичен такъв. Тук се разкъсвам между два избора - кашмирени и Shemagh. Корените на Shemaghs датират от вавилонците и поради техните качества, военните бързо започват да го използват, както и аз.


Слънчеви очила


„Обичам да наблюдавам, но не и да ме наблюдават.“

Карл Лагерфелд


Слънчевите очила за разлика от шаловете за мен нямат нищо общо с модата. На първо място, те защитават и на второ, крият емоциите Ви пред тези, които не искате да показвате такива. Не мога да скрия, че любимият ми избор е емблематичният Wayfarer, който подхожда на всеки стил и възраст.


Часовник


Времето е нашият враг, но часовникът е най-добрият аксесоар сред всички тях. Влюбен съм в японските часовници и те имат специално място дълбоко в сърцето ми. Всъщност те са изпаботени с по-голяма прецизност и точност, но швейцарските са по-естетически проектирани. Не смятам смарт часовниците за истински! Считам че, независимо от модела, трябва да притежавате поне един качествен часовник!


Чанти


Това трябва да се преподава в училище, всяка чанта има своето предназначение. Пазарските и подаръчните чанти имат само една единствена цел - да пренесат Вашите артикули от магазина до дома Ви и това е всичко, не ги превръщайте в пътни чанти или кутия за обяд. Инвестирането във висококачествени чанти винаги се изплаща и с правилна подръжка те ще служат вечно.



bottom of page